Frýdek-Místek plný chutí 2020
Přestože byl letošní ročník oficiálně z důvodu koronaviru zrušen, Turistické informační centrum neváhalo a připravilo si pro obyvatele Frýdku-Místku a přilehlých obcí alternativní program, do kterého se zapojilo celkem 13 restaurací.
V termínu od 7. do 16. srpna roku 2020 se tak mohli návštěvníci vybraných restaurací těšit na jedinečná menu, která mohli nejen hodnotit, ale také fotit a následně zveřejňovat na sociálních sítích, čímž se zapojili do soutěže o zajímavé a hodnotné ceny.
V dnešní těžké době, kdy podnikatelé potřebují podpořit více než kdy jindy, se jedná o zatím nejlepší podporu restauratérství, se kterou jsem se měl tu čest setkat. A nestojí za ní česká vláda, ale skvělý nápad Turistického informačního centra. Smekám.
Týden plný chutí nám přinesl mnoho nových zážitků a zkušeností. Kromě toho, že jsme se vydali také do restaurací, o jejichž existenci jsme předtím nevěděli, měli jsme také možnost ochutnat pokrmy, které bychom si normálně nevybrali. V rámci speciálních meníček jsme tedy měli možnost zažít něco netradičního a nezapomenutelného.
Poznatky z Týdne plného chutí:
- I z bramboráku lze udělat skvělý hamburger (“bramburger”).
- Bramborák s nutellou? Nic lepšího jsem snad ještě nejedl.
- Terina z vepřového kolena je skvělý pokrm k pivu. Zažene chuť a podnítí slinu.
- I z piva se dá udělat chutný a nápaditý dezert, který bude navíc #instafriendly.
- Smažené na sádle? To znamená jen jediné - bude to chutnat 2x tak dobře.
- Sníst kvalitní hamburger může být občas mnohem těžší, než si dát půl kila masitých žeber.
- Devět dní je na ochutnávku třinácti menu opravdu málo, chtělo by to alespoň dva týdny plné chutí. Tak třeba příště.
Turistickému informačnímu centru ve Frýdku-Místku tímto děkujeme za skvělou gastro akci a doufáme, že se bude opakovat pravidelně.
Galerie Obrázků
https://valeas.cz/raj-gastrosexualu/521-frydek-mistek-plny-chuti-2020/amp#sigProId114b638563
Zanechat komentář
Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.